Meester J van Dolderenstraat 21 Kesteren (woonhuis) - te koop bij Joop van Mourik makelaars (2024)

Uitgebouwd, luxe, hele ruime hoekwoning, mooie tuin en heerlijke veranda, even enkele kernwoorden van dit prachtige object dat gelegen is in de geliefde woonwijk Casterhoven in Kesteren. Zoek je nu een jonge, energiezuinige woning die van alle gemakken voorzien is, kom snel een kijkje nemen, hartelijk welkom!

Wanneer je binnen komt zal de ruimte je gelijk opvallen. De uitbouw heeft er voor gezorgd dat er echt een hele fijne en royale leefruimte is ontstaan met een mooie lichtinval door de grote raam-/deurpartijen. De fraai afgewerkte vloer met vloerverwarming en de prachtige keuken die van alle gemakken voorzien is maakt het plaatje compleet!

Vind je het leuk om te kokerellen of een lekkere taart te bakken? De keuken bevindt zich aan de voorzijde en is uitgerust met een mooie inbouwkeuken luxe apparatuur, zo is er een oven, een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak met mengkraan en een vaatwasmachine. Er is voldoende kastruimte en de keuken is afgewerkt met een chique aanrechtblad. Hier kan je heerlijk aan de slag!

De prettige indeling zorgt er voor dat er op de verdieping 3 slaapkamers met mooie afmetingen zijn ontstaan en een ruime badkamer die ook van alle gemakken voorzien is. De zeer royale tweede verdieping zorgt er zelfs voor dat er nog 2 kamers en zelfs een bergzolder gerealiseerd kunnen worden, zo is er dan ook echt veel ruimte in en om de woning.

Deze prachtige hoekwoning is nog jong én heel netjes en hoogwaardig afgewerkt. Dit zorgt er voor dat de woning van alle gemakken voorzien is maar ook dat je er gelijk in kan zonder maar iets aan te moeten pakken. Er liggen mooie en nette vloeren, er is overal een nette muur- en vloerafwerking. Dit geldt ook voor de tuin. Deze is aangelegd met bordes met beplanting, sierstraatwerk zodat er een mooi ruim terras ontstaan is. Verder is er een berging met veranda. Een fijne plek om tot in de late uurtjes buiten te genieten De tuin is verder mooi omsloten en biedt volop ruimte zodat er ook met een grotere groep hier gezellig tijd kan worden doorgebracht.

De uitstraling van de woning is ook leuk! Zo is er het Franse balkon op de eerste verdieping, er is mooie kleurencombinatie steen gebruikt, een donkere keramische dakpan en er zijn details in de gevels aangebracht zoals uitkragend metselwerk zodat de woning echt een fraaie uitstraling heeft. Doordat dit een hoekwoning is zijn er ook in de zijgevel ramen aangebracht. Dit zorgt zowel op de begane grond als op de verdiepingen voor extra en een mooie lichtinval.

Zoals je in het begin al kan lezen ligt de woning in de geliefde woonwijk Casterhoven. Deze woonwijk is echt favoriet bij veel mensen, begrijpelijk, jonge woningen, gezellige en mooi opgezette wijk, dichtbij alle voorzieningen en in de wijk zelf speelvoorzieningen voor als er kinderen komen of zijn. Het voorzieningenaanbod in Kesteren is ook mooi groot, zo vind je er alle winkels die je voor de dagelijkse boodschappen nodig hebt, er is een treinstation met verbinding naar Arnhem en Tiel en de uitvalswegen naar de andere dorpen en steden zijn op kleine afstand. Vind je het heerlijk om te wandelen en/of te fietsen? Daar is de omgeving helemaal schitterend voor. Je wandelt en fietst hier echt heerlijk! Het dorp heeft verder verenigingen, sportvelden, scholen en kerken, alles is er te vinden!

Begane grond
Ontvangsthal met meterkast, toiletruimte, C.V. ruimte met opbergruimte om van alles in op te bergen, trapopgang naar de eerste verdieping en door middel van een deur kom je in de lichte woonkamer terecht. De keuken bevindt zich aan de straatzijde, hier is een mooie inbouwkeuken geplaatst met apparatuur. Er is een trapkast waar je fijn van alles in kan opbergen. De woonkamer is verder tuingericht.

Eerste verdieping
Overloop met grote slaapkamer aan de achterzijde. Deze slaapkamer heeft een grote inbouwkast. Er zijn nog twee slaapkamers, een middelgrote slaapkamer aan de voorzijde met een Frans balkon en de kleinste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. Ondanks dat dit de kleinste kamer is, is hier ook zeker ruimte voor een bed en bureau. De badkamer is netjes betegeld, goed onderhouden en heeft een ruime inloopdouche, vrij hangend toilet, wastafelmeubel met dubbele kranen en een designradiator. Vanaf de overloop is er een vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Dit betreft een open ruimte met de mogelijkheid voor meerdere kamers. Hier is in de zijgevel een zijraam en er is hier ook een mogelijkheid om meerdere kamers te maken. Er is opbergruimte in de knieschotruimte als ook de witgoedaansluitingen bevinden zich hier. Ideaal om hier je was te wassen, je kunt het hier heerlijk laten drogen zonder dat het in de weg staat of hangt.

Algemeen
Het bouwjaar is 2014.
De woning is volledig voorzien van muur-, dak- en vloerisolatie.
De gehele woning is voorzien van HR++ beglazing.
Er is verwarming door middel van een C.V. ketel op gas (2014).
De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming.
Praktische berging inclusief mooie, ruime veranda.
Het zijkraam van de zolder is op de plattegrond als indicatie aangegeven. Definitieve maten worden hierin nog opgenomen.

Meester J van Dolderenstraat 21 Kesteren (woonhuis) - te koop bij Joop van Mourik makelaars (2024)
Top Articles
4 Types of Insurance Policies All Parents Should Have – Parenting Tips and Advice at Uplifting Families
This Adorable Waffle Maker Will Brighten Mornings in Their New Home
Craigslist Livingston Montana
Encore Atlanta Cheer Competition
Fan Van Ari Alectra
Dte Outage Map Woodhaven
Cottonwood Vet Ottawa Ks
Rabbits Foot Osrs
Driving Directions To Fedex
Undergraduate Programs | Webster Vienna
A Complete Guide To Major Scales
My Boyfriend Has No Money And I Pay For Everything
O'reilly's In Monroe Georgia
Flights to Miami (MIA)
AB Solutions Portal | Login
Geometry Escape Challenge A Answer Key
Nexus Crossword Puzzle Solver
Taylor Swift Seating Chart Nashville
Scholarships | New Mexico State University
Justified Official Series Trailer
Craigslist Lakeville Ma
Brbl Barber Shop
SN100C, An Australia Trademark of Nihon Superior Co., Ltd.. Application Number: 2480607 :: Trademark Elite Trademarks
Baldur's Gate 3: Should You Obey Vlaakith?
Rs3 Ushabti
Play Tetris Mind Bender
Rogue Lineage Uber Titles
2021 MTV Video Music Awards: See the Complete List of Nominees - E! Online
Ou Football Brainiacs
Sam's Club Gas Price Hilliard
Ff14 Sage Stat Priority
How Much Is An Alignment At Costco
Where Do They Sell Menudo Near Me
67-72 Chevy Truck Parts Craigslist
Devin Mansen Obituary
Powerspec G512
Metra Schedule Ravinia To Chicago
Edict Of Force Poe
NHL training camps open with Swayman's status with the Bruins among the many questions
Why I’m Joining Flipboard
Gold Dipping Vat Terraria
Uvalde Topic
Complete List of Orange County Cities + Map (2024) — Orange County Insiders | Tips for locals & visitors
Umiami Sorority Rankings
Lake Andes Buy Sell Trade
The Angel Next Door Spoils Me Rotten Gogoanime
Dickdrainersx Jessica Marie
Air Sculpt Houston
Page 5747 – Christianity Today
Morbid Ash And Annie Drew
Hcs Smartfind
Att Corporate Store Location
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 5579

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.