Grote houten Lariks Douglas bloembak 95x95x85 vierkante plantenbak voor buiten -... | bol (2024)

Afbeeldingen

Sla de afbeeldingen over
  1. Grote houten Lariks Douglas bloembak 95x95x85 vierkante plantenbak voor buiten -... | bol (1)

  2. Grote houten Lariks Douglas bloembak 95x95x85 vierkante plantenbak voor buiten -... | bol (2)

  3. Grote houten Lariks Douglas bloembak 95x95x85 vierkante plantenbak voor buiten -... | bol (3)

  4. Grote houten Lariks Douglas bloembak 95x95x85 vierkante plantenbak voor buiten -... | bol (4)

  5. Grote houten Lariks Douglas bloembak 95x95x85 vierkante plantenbak voor buiten -... | bol (5)

  6. Grote houten Lariks Douglas bloembak 95x95x85 vierkante plantenbak voor buiten -... | bol (6)

  7. Grote houten Lariks Douglas bloembak 95x95x85 vierkante plantenbak voor buiten -... | bol (7)

  8. Grote houten Lariks Douglas bloembak 95x95x85 vierkante plantenbak voor buiten -... | bol (8)

Artikel vergelijken

Vergelijk met andere artikelenJe hebt al het maximum aantal artikelen in je lijst staan

  • Materiaal: Hout
  • Lengte: 95 cm
  • Hoogte: 85 cm
  • Breedte: 95 cm
  • Diameter: 95 cm

    Diameter: 95 cm

    Dit is de doorsnede van het product.

    Tooltip
Alle productspecificaties

Productbeschrijving

Grote houten Lariks Douglas bloembak 95x95x85 vierkante plantenbak voor buiten - Handgemaakt luxe

Luxe, kwalitatief hoge plantenbak voor uw terras of balkon. Plantenbak van Lariks hout heeft als kenmerk dat het niet vatbaar is voor rotten en schimmel. Deze plantenbak is niet standaard en onderscheidt zich door de stevige constructie en strakke afwerking. Alle bakken worden met de hand gemaakt en op bestelling geleverd. Door de jarenlange ervaring in de tuinwereld weten wij precies waar de bakken aan moeten voldoen; ecologisch, duurzaam en vooral functioneel; het moet tenslotte uw planten en/of bomen in optimale conditie houden.

Maatwerk, wieltjes of toch een andere kleur? Stuur ons een bericht of bloombak.nl

Het design van de grote plantenbakken

Wij hebben samen met tuinontwerpers dit formaat en deze stijl op papier gezet. Door het model op deze manier te ontwikkelen weten wij dat het in elk tuin past. Van Ibiza stijl tot klassiek; het past allemaal. Uiteindelijk gaat het om de inhoud die u erin stopt.

Elke plantenbak wordt met de hand gemaaktDe plantenbakken worden met zorg in elkaar gezet en met aluminium schroeven in elkaar gezet (dit voorkomt roestvorming en is ten behoeve van de levensduur). Daarnaast zullen wij altijd de schroeven blind schroeven. De binnenzijde wordt bekleed met een antiworteldoek. We leveren standaard met pootjes om te voorkomen dat de onderzijde gaat rotten.

- Standaard geleverd op pootjes
- Lariks hout voor lange levensduur (ook wel Douglas hout genoemd)
- Inclusief Antiworteldoek gemonteerd
- Hoge kwaliteit hout voor optimale duurzaamheid
- Hand- en maatwerk
- 95x95x85 formaat
- Maximale belading potgrond van 700 liter (500kg)

Hydrokorrels en potgrond nodig?

Wij bieden altijd de mogelijkheid om het kant-en-klaar af te leveren. Daarom kunt u ons altijd een bericht sturen om dit erbij te leveren. Laat ons weten om hoeveel plantenbakken het gaat en dan maken wij een calculatie.

Douglas plantenbak

Douglas houten plantenbakken zijn altijd al populair geweest. De voorkeur gaat ook vaak naar Douglas plantenbakken uit omdat het zo duurzaam is. Het rot niet snel en kan jaren mee. Daarnaast heeft Douglas hout unieke nerven en kleuren wat het een sterk karakter geeft. De plantenbakken dienen voor 1/3e gevuld te worden met hydrokorrels voordat deze met grond gevuld wordt. Dit om te voorkomen dat de vulling van de bakken te zwaar wordt. Dit kan leiden tot scheuren.

Handgemaakte bloembakken

Elke bak die in elkaar gezet wordt, is met de hand gemonteerd. We zorgen ervoor dat er alleen met blinde schroeven wordt gewerkt en het worteldoek op een nette manier erin wordt verwerkt.

Maatwerk plantenbak

We krijgen vaak de vraag of we ook plantenbakken op maat maken. Dat is mogelijk! Stuur ons gerust een berichtje via Bol.com en we zullen een calculatie maken van de prijs.

Belangrijke informatie

Onze bakken zijn ontzettend stevig en worden naast schroeven ook gelijmd voor extra duurzaamheid. Houd er wel rekening mee dat u de bakken niet te zwaar belast of continu van plek verandert. Omdat onze bakken zijn van lariks hout betekent dit dat het gevoelig is voor overmatige druk. Hierdoor is het belangrijk de bakken voor minimaal 40% te vullen met hydrokorrels. Wij kunnen u goed adviseren over de inhoud. Omdat hout werkt door weersinvloeden adviseren we de bakken niet continu in open ruimtes te plaatsen waar veel hemelwater valt. Een bloembak kan dan overmatig gaan werken waardoor planken krom kunnen trekken. Let hierop voordat u uw plantenbak aankoopt en plaatst. Bloombak.nl is niet aansprakelijk voor eventuele werking van een plantenbak als het op vochtige plekken staat.


LIEVER IN HET ZWART [HOUTKLEUR] OF WIT [HOUTKLEUR]? STUUR ONS GERICHT EEN BERICHT.

Wat is Douglas hout?

Douglas hout is een naaldhoutsoort afkomstig uit Noordwest-Europa. Het hout is van oorsprong licht en warm gekleurd. Het hout is erg duurzaam en kan jarenlang meegaan. Door weersomstandigheden is het wel mogelijk dat de kleur verandert. Daarnaast is Douglas houtsoortdie u makkelijk bewerkt.

De eigenschappen van Douglas hout

Douglas hout heeft diverse goede eigenschappen. We zetten ze op een rijtje:

  • Douglas hout is van nature zeer duurzaam: zelfs onbehandeld hout gaat gemakkelijk tien tot vijftien jaar mee.
  • Het hout – oorspronkelijk groeiend in Noordwest-Europa – is van origine een van de hardste naaldhoutsoorten en wordt na droging steeds harder.
  • Douglas hout is esthetisch gezien een zeer mooie houtsoort: het wordt daarom ook steeds vaker gebruikt in Nederlandse tuinen.

Maatwerk, wieltjes of toch een andere kleur? Stuur ons een bericht of bloombak.nl

Toon meer Toon minder

Productspecificaties

Algemene kenmerken

Merk
Bloombak.nl

EAN
6011604853897

Inhoud
750 l

Kleur
Hout | Bruin | Lichtbruin | Blank hout | Houtkleur

Materiaal
Hout

Vorm
Vierkant

Soort plantenbak
Staande plantenbak

Product gewicht
58 kg

Technische eigenschappen

Voor binnen of buiten
Voor buiten

Afwateringsgat
Ja

Vorstbestendig
Ja

Geschikt voor breedte balkonrailing
100 mm

Met klimrek
Nee

Met wielen
Nee

Productafmetingen

Diameter
95 cm

Product hoogte
85 cm

Product lengte
95 cm

Product breedte
95 cm

Verpakking hoogte
95 cm

Verpakking lengte
95 cm

Verpakking breedte
95 cm

Overige kenmerken

Aantal stuks in verpakking
1 stuk(s)

Inclusief poten
Nee

Inlusief bevestigingshaken
Nee

Verpakkingsgewicht
58 kg
Verpakkingsinhoud
Luxe plantenbak 95x95x85 vierkante houten - Handgemaakt grote planten- boombakLuxe, kwalitatief hoge plantenbak voor uw terras of balkon. Plantenbak van Lariks hout heeft als kenmerk dat het niet vatbaar is voor rotten en schimmel. Deze plantenbak is niet standaard en onderscheidt zich door de stevige constructie en strakke afwerking. Alle bakken worden met de hand gemaakt en op bestelling geleverd. Door de jarenlange ervaring in de tuinwereld weten wij precies waar de bakken aan moeten voldoen; ecologisch, duurzaam en vooral functioneel; het moet tenslotte uw planten en/of bomen in optimale conditie houden.Het design van de grote plantenbakkenWij hebben samen met tuinontwerpers dit formaat en deze stijl op papier gezet. Door het model op deze manier te ontwikkelen weten wij dat het in elk tuin past. Van Ibiza stijl tot klassiek; het past allemaal. Uiteindelijk gaat het om de inhoud die u erin stopt. Elke plantenbak wordt met de hand gemaaktDe plantenbakken worden met zorg in elkaar gezet en met aluminium schroeven in elkaar gezet (dit voorkomt roestvorming en is ten behoeve van de levensduur). Daarnaast zullen wij altijd de schroeven blind schroeven. De binnenzijde wordt bekleed met een antiworteldoek. We leveren standaard met pootjes om te voorkomen dat de onderzijde gaat rotten. - Standaard geleverd op pootjes- Lariks hout voor lange levensduur- Inclusief Antiworteldoek gemonteerd- Hoge kwaliteit hout voor optimale duurzaamheid- Hand- en maatwerk- 95x95x95 formaatDouglas plantenbakDouglas houten plantenbakken zijn altijd al populair geweest. De voorkeur gaat ook vaak naar Douglas plantenbakken uit omdat het zo duurzaam is. Het rot niet snel en kan jaren mee. Daarnaast heeft Douglas hout unieke nerven en kleuren wat het een sterk karakter geeftHandgemaakte bloembakkenElke bak die in elkaar gezet wordt, is met de hand gemonteerd. We zorgen ervoor dat er alleen met blinde schroeven wordt gewerkt en het worteldoek op een nette manier erin wordt verwerkt. Maatwerk plantenbakWe krijgen vaak de vraag of we ook plantenbakken op maat maken. Dat is mogelijk! Stuur ons gerust een berichtje via Bol.com en we zullen een calculatie maken van de prijs.

EAN

EAN
6011604853897

Je vindt dit artikel in

Categorieën
  • Tuin
  • Plantenbakken
  • Potterie
Hoogte bak / pot
60 cm en groter
Vorm
Vierkant
Voor binnen of buiten
Voor buiten
Materiaal
Hout
Toon meer Toon minder

Reviews

Gemiddelde van 10 reviews

4,5

Negatief, positief, neutraal: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of ’ie voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. We controleren ook of ’ie is geschreven door iemand die het artikel heeft gekocht via bol.com en zetten dit er dan bij. De controles gebeuren automatisch, al kijken er soms mensen mee. Bol.com betaalt niet voor reviews. Als een reviewer door een andere partij is vergoed, staat dit in de review zelf.

8

1

1

Negatief, positief, neutraal: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of ’ie voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. We controleren ook of ’ie is geschreven door iemand die het artikel heeft gekocht via bol.com en zetten dit er dan bij. De controles gebeuren automatisch, al kijken er soms mensen mee. Bol.com betaalt niet voor reviews. Als een reviewer door een andere partij is vergoed, staat dit in de review zelf.

  • Mooie bak maar slechte kwaliteit en dito service

    • msui
    • 50-59 jaar
    • Goirle
    • 27 november 2022
    • Heeft dit artikel gekocht

    Planken gaan krom staan. Verkoper beroept zich erop dat er niet te veel zand in mag en biedt als oplossing een paar schroeven

    Vond je dit een nuttige review?

    1

  • Top product

    • RickLu
    • 20-29 jaar
    • 25 januari 2021

    Positieve punten

    • Goede kwaliteit
    • trendy
    • goed materiaal

    Enorm tevreden! Heel mooi en naar verwachting.

    Vond je dit een nuttige review?

  • Zeer degelijk met een luxe uitstraling

    • SanderWillemse
    • 40-49 jaar
    • Leeuwarden
    • 24 oktober 2020

    Positieve punten

    • Goede kwaliteit
    • goed materiaal

    Wij hebben 2 van deze plantenbakken nu een paar weken in onze tuin staan. Ze geven direct een luxe uitstraling aan de tuin en het Lariks hout biedt ons alle vertrouwen dat we er lang van kunnen genieten! ;-)

    Verzending was rapper dan verwacht, en goed verpakt bij aankomst. Absoluut een aanrader voor een upgrade van je tuin of oprijlaan!

    Vond je dit een nuttige review?

  • Top kwaliteit

    • desleykuiper
    • 20-29 jaar
    • Groningen
    • 3 februari 2021

    Positieve punten

    • Goede kwaliteit
    • mooie kleur
    • goed materiaal

    Makkelijk in elkaar te zetten

    Vond je dit een nuttige review?

  • Fantastisch

    • ASmitt
    • 20-29 jaar
    • Deventer
    • 12 oktober 2020

    Positieve punten

    • Goede kwaliteit
    • goed materiaal

    Onder de indruk van de afwerking. Ik en mijn vriend zijn er helemaal weg van!!

    Vond je dit een nuttige review?

  • Klasse materiaal

    • CarieC
    • 50-59 jaar
    • Coevorden
    • 6 maart 2021

    Positieve punten

    • trendy
    • goed materiaal

    Precies volgens verwachting

    Vond je dit een nuttige review?

Prijsinformatie en bestellen

Niet leverbaar

Ontvang eenmalig een mail of notificatie via de bol app zodra dit artikel weer leverbaar is.

Stuur mij een bericht Je hoort van ons

Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.

Bekijk ook eens

  • AMISHOUT - Plantenbak met klimrek 200x40x40 (180) cm - Zwart

    325,00

  • AMISHOUT - Plantenbak met klimrek 200x40x40 (180) cm - Natuural

    325,00

  • AMISHOUT - Plantenbak met klimrek 200x40x40 (180) cm - Bruin

    325,00

  • AMISHOUT - Plantenbak van hout 200x40x40 cm - Zwart

    249,00

  • Plantenbak bloembak balkonbak grenen hout geïmpregneerd 88x33x43cm - rustiek - handgemaakt - duurzaam - zwaar

    75,05

  • AMISHOUT - Plantenbak van hout 200x40x40 cm - Bruin

    249,00

Anderen bekeken ook

  • Plantenbak El Paso

    199,00

  • Plantenbak met wieltjes – Gemonteerd Geleverd - Vierkante Maat 60 x 60 cm – behandeld met beits - Witte Noorse Den

    144,95

  • vidaXL - Plantenbak - verhoogd - vierkant - 50x50x40 - cm - hout

    51,00

  • Plantenbak met wieltjes – Gemonteerd Geleverd - Vierkante Maat 60 x 60 cm – behandeld met beits - Witte Noorse Den

    144,95

  • AMISHOUT - Olijfboom plantenbak van hout 100x100x81 cm - vierkante bloembak

    299,00

  • Tuintoppers | Bruine Houten Bloembak 40x40cm | Met Worteldoek | Bruin Geimpregneerd | Vierkante Plantenbak Voor Buiten | Grenen Hout | Duurzaam | Gemonteerd Afgeleverd Kant En Klaar

    44,65

  • Hillhout - Elan bloembak Excellent 60 - Vuren - 60x60x60 cm

    199,00

  • Plantenbak Boombak Veluwe Zwart - 50x50x45cm - Douglas hout

    99,00

  • AMISHOUT - Plantenbak van balkjes 120x40x40 cm - Bruin

    118,00

Bekijk de hele lijst

Vaak samen gekocht

  • Pottery Pots Bloempot Charlie Feet Low Black Washed-Grijs-Zwart D 36 cm H 45 cm

    95,00

    Verkoop door

    De Binnentuin Castricum V.o.f.
  • Set van 4x stuks balkonmanden/plantenmanden/plantenbakken bruin rotan 42 en 38 cm

    92,99

    Verkoop door

    Shoppartners.nl
  • AMISHOUT Plantenbak van balkjes 100x40x40 cm - Natuural

    105,00

    Verkoop door

    AMIS Houtproducten
  • Cortenstaal plantenbak - met bodem - 400x400x400 mm - Garden of Steel

    114,00

    Verkoop door

    Garden of Steel B.V.
  • DWIH - Hangende stekjes boom - Geschikt voor 15 stekjes, bloemen, waterplanten (Hydroponie)

    31,99

    Verkoop door

    Deze Wil Ik Hebben.nl
  • Set van 2x stuks balkonmanden/plantenmanden/plantenbakken bruin en lichtbruin rotan 42 cm

    52,99

    Verkoop door

    Shoppartners.nl
Bekijk de hele lijst

Hulp nodig bij het kiezen?

  • Groene tuin

Rapporteer dit artikel

Je wilt melding doen van illegale inhoud, zoals een onveilig, illegaal artikel of misleidende content.

Geen klant, autoriteit, trusted flagger, merkhouder of partner? Gebruik dan het klantformulier (via onderstaande link) om een melding te doen.

  • Ik wil melding doen
Grote houten Lariks Douglas bloembak 95x95x85 vierkante plantenbak voor buiten -... | bol (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 5759

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.